top of page
EDIT_Sensi_homemade_41_edited_edited.png

MENU

Menu

PASTA

Enkel di, wo , vrij & za

Cannelloni Di Carne (per rol)

Gehakt, mozzarella & tomatenroom

€ 4,50

Lasagna Bolognaise

€ 10,99

Rollade van aubergine

veggie

€ 11,99

Ravioli ricotta & spinazie (per stuk)

€ 1,40

SUGGESTIE VRIJDAG & ZATERDAG (1 & 2 FEBRUARI)

Farfalle tonijn

€ 12,99

cannelloni pompoen (per rol)

Parmigiano saus

€ 4,50

DONDERDAG MENU (1 FEBRUARI)

Pastadag €8,50 / portie

Pasta all forno

Gehakt, mozzarella & hard gekookt ei

€ 8,50

Spaghetti Bolognese

€ 8,50

Penne alla vodka

Ham & tomatenroom

€ 8,50

Pasta tricolore (veggie)

Ricotta, groene pesto & tomatenroom

€ 8,50

Farfalle tonijn

groene pesto

€ 8,50

pasta spinazie & gehakt

venkelgehak

€ 8,50

WEEKEND MENU ( 2 & 3JANUARI)

3 gangen menu

Carpaccio van rund
Tagliatelle spek & truffel
speculaas tiramisu

€ 23,00

3 gangen menu veggie

Burrata salade
Cannelloni ricotta en pompoen
Speculaas tiramisu

€ 23,00

DESSERT

Tiramisu

classico

€ 4,50

Tiramisu

Speculaas

€ 4,50

Chocolade mousse

€ 4,50

Panna cotta

Rode vruchten coullis

€ 4,50

bottom of page