top of page
Menu
PASTA
Enkel di, wo , vrij & za
Cannelloni Di Carne (per rol)
Gehakt, mozzarella & tomatenroom
€ 4,50
Lasagna Bolognaise
€ 10,99
Rollade van aubergine
veggie
€ 11,99
Ravioli ricotta & spinazie (per stuk)
€ 1,40
SUGGESTIE VRIJDAG & ZATERDAG (1 & 2 FEBRUARI)
Farfalle tonijn
€ 12,99
cannelloni pompoen (per rol)
Parmigiano saus
€ 4,50
DONDERDAG MENU (1 FEBRUARI)
Pastadag €8,50 / portie
Pasta all forno
Gehakt, mozzarella & hard gekookt ei
€ 8,50
Spaghetti Bolognese
€ 8,50
Penne alla vodka
Ham & tomatenroom
€ 8,50
Pasta tricolore (veggie)
Ricotta, groene pesto & tomatenroom
€ 8,50
Farfalle tonijn
groene pesto
€ 8,50
pasta spinazie & gehakt
venkelgehak
€ 8,50
WEEKEND MENU ( 2 & 3JANUARI)
3 gangen menu
Carpaccio van rund
Tagliatelle spek & truffel
speculaas tiramisu
€ 23,00
3 gangen menu veggie
Burrata salade
Cannelloni ricotta en pompoen
Speculaas tiramisu
€ 23,00
DESSERT
Tiramisu
classico
€ 4,50
Tiramisu
Speculaas
€ 4,50
Chocolade mousse
€ 4,50
Panna cotta
Rode vruchten coullis
€ 4,50
bottom of page